Udlev den italienske drøm

25. marts 2022

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og snart er sidste udkald for at bestille en ferie til Sydens sol.

Støvlelandet er danskernes foretrukne rejsemål, og på nettet findes en række eksperter i rejser til Italien, som kan skræddersy en ferie dertil, efter dine behov. Om du er til kulturel sightseeing eller en døsig dag på stranden, kan du med sikkerhed få hjælp til din rejse til Italien. Læs med nedenfor, og bestil din ferie allerede i dag.

En rejse i kærlighedens navn

Støvlelandet er gennemsyret af romantik, og på din ferie vil du både opleve pulserende storbyer, smaragdgrønne landskaber, og en italiensk stolthed over deres historie og traditioner. I den nordlige del af landet finder du regionen Toscana, som har selskab af cypresserne, pinjetræer og smuk arkitektur. Gardasøen er ikke mere end et par timers kørsel væk og byder på et behageligt klima, som er perfekt til børnefamilien.

Området tilbyder en masse campingpladser, og derfor har du rig mulighed for at slæbe familien med. Toscana grænser op til Umbrien, Italiens grønne hjerte, som er hjem til mange middelalderbyer. Hvis du hellere vil bevæge dig mod den sydlige del af Italien, kan du starte med et par dage i hovedstaden Rom og drage mod Sicilien, som er kendt for sin stegende hede, aktive vulkaner og forladte fiskerbyer, der leder tankerne hen på det gamle mafiasamfund.

Book en billig rejse og få det hele på en gang

Ved at booke din ferie online gennem Escapeaway.dk, er du sikker på at få dine rejser til en billig pris. Udbyderen giver dig muligheden for selv at fastlægge din egen flyrute og datoerne for ud- og hjemrejse. Italien kan opleves på alle årstider, men hvis du gerne vil til Toscana, Gardasøen eller andre nordlige regioner, er en sommerferie det bedste bud. Siden er også behjælpelig med at finde ferieboliger og hoteller i Italien, som er håndplukket af sidens rejseeksperter.

Gennem rejseselskabet får du en rejse skræddersyet, som svarer til dine behov og ønsker. Du kan købe din ferie i form af en sammensat pakkerejse, der både inkluderer fly, ophold og bil/transfer, eller du kan vælge at skrive dig op til en afbudsrejse. Din rejse til Støvlelandet købes med rejsegaranti, og derfor er du i trygge hænder både før, under og efter rejsen.

Mulighedernes land

Italien er indbegrebet af romantik, og det er indbyggernes kærlighed til mad, kunst og naturen, som er medvirkende til dette. Hvad end du befinder dig i travesko i Crema, historiske Firenze eller på ski i Dolomitterne, har du alle forudsætninger for en god ferie i støvlelandet. Mamma mia!