5 bedste wellness hoteller i Danmark

9. februar 2022

Det er ikke altid man har tid til en længere rejse. Derfor kan det være oplagt at tage på et spa- og wellnessophold i Danmark, når du har brug for et velfortjent afbræk fra hverdagen.

I Danmark kan du finde en række forskellige og luksuriøse hoteller, som byder på spa og wellness i verdensklasse. Derfor behøver du ikke rejse til udlandet for at få skuldrene ned og få fornyet energi til de daglige gøremål.

Se et udvalg af de absolut bedste wellnessophold i listen nedenfor.

1. Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er et af de bedste hoteller med spa og wellness i Danmark. Hotellet er af flere omgange blevet kåret til årets spa ved Danish Beauty Awards. Her kan du i spaafdelingen blandt andet opleve saunagus, saltterapi, boblebade. I store dele af spaområdet er der endda havudsigt.

2. Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord er et meget velkendt navn for spagængere i Danmark. På dette hotel finder du mange forskellige luksuriøse spaoplevelser, som inkluderer De Termiske Bade, Thalasso Spa og meget mere.

3. Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg er et af de bedste wellness hoteller, som ligger tæt ved København. Spaområdet på Kurhotel Skodsborg er tegnet af Henning Larsen og udsmykket af kunstneren Malene Bach. Her kan du blandt andet opleve udendørs jacuzzi og koldvandskar, saunagus, saltgrotte, hot & cold brusebad og meget mere.

4. Hotel Alsik

Hotel Alsik i Sønderborg er et nyere hotel fra 2019. Hotellet har dog en af de bedste spaafdelinger i Danmark. Spaafdelingen fordeler sig på flere etager og indeholder mere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser. Du kan f.eks. opleve infinitypool, mange forskelle typer saunaer, isrum, boblebad, fodbad og meget mere.

5. Hotel Viking

Hotel Viking er et rigtig godt bud på et wellnessophold i det nordjyske. Her får du fri adgang til et af Danmarks største spaområder, som blandt andet byder på aqua spa, sauna, spabad, opvarmet saltvandsbassin. Hertil kan du også bestille en masse lækre wellness behandlinger.

Find flere wellnessophold

Der findes en del flere danske hoteller, som byder deres gæster på lækre ophold med spa og wellness, end hvad du finder i det ovenstående udvalg. Danmark har nemlig dusinvis af lækre hoteller indenfor denne kategori.

Find flere wellnessophold her: https://spaopholdsguide.dk/wellnessophold/