Spring vinteren over med en lang vinterferie – se de gode tips her!

25. oktober 2021

Vinteren i Danmark, er bare ikke for alle. Særligt når den bidende frost, og den kolde vind rammer det kolde nord, så kan man nemt drømme sig væk mod varmere himmelstrøg.

Og lige præcis det med at rejse væk når vinteren kommer, er faktisk noget som mange mennesker vælger at gøre. Er det første gang, du overvejer dette, så kan det måske være en fordel at læse med her. For har du tiden og pengene til det, så kan du jo tage et par uger eller flere ud af kalenderen og rejse mod varmen. Læs med her.

De Kanariske Øer

Hvis du gerne vil have milde temperaturer og masser af sol og samtidigt ikke vil rejse for langt væk, så er de Kanariske Øer, det rette valg. Det er nemlig en af danskernes favoritter når de kommer til vinterrejser indenfor en forholdsvis kort afstand. På omkring 5-6 timer kan man være på enten Gran Canaria eller Tenerife. Man kan eksempelvis se om man kan finde en lille lejlighed man kan leje, hvis man selv står for flybilletterne.

Kan man godt rejse alene?

Det er ikke sikkert at det er alle som deler den samme rejselyst som dig. Derfor, kan det blive resultatet, at du skal rejse alene. Men det kan også være en alletiders oplevelse. Hvis du rejser alene, kan du bruge tiden på at fordybe dig i noget nyt. Ofte, kan det hjælp at komme ud af de vante omgivelser, for at tænke ud af boksen som man siger. Du kunne eksempelvis starte på yoga. Du kunne også lære mere om aktier eventuelt. Læs for eksempel mere om den bedst anmeldte investeringsplatform. Du kan altså sætte dig rigtigt godt ind aktier imens du er afsted, og så gå i gang når du kommer hjem igen. Hvem ved, måske du endda får plus på kontoen så du kan være væk hele vinteren et år.

En solorejse bør ikke ses som en umulig udfordring, men derimod et eventyr, hvor man helt sikkert kommer på prøve, men lærer en masse om sig selv.