7 råd til din næste backpacking rejse

26. december 2020

Backpacking er blevet yderst populært, da vi har fået øjnene op for den fantastiske rejseform. Hvis du står og skal rejse i den nærmere fremtid, så følg med her.

Herunder få du syv gode råd til din backpacking rejse.

1: Medbring to kreditkort

Det sker sikkert ikke for dig, men det sker desværre nogle gange. Du mister eller for stjålet dit kort. Hvis det sker, og du kun har et kreditkort med, så er du på skideren. Tag derfor 2 kreditkort med (som har hver sin konto). Hvis dit kort dermed bliver stjålet, kan du lukke for det stjålet kort og frit benytte det andet kort. Så kommer du ikke ud en træls situation, hvor du skal have tilsendt et nyt kort og låne penge i mellemtiden.

2: Arbejd i udlandet for at tjene til rejsen

Typisk vil man tjene op til rejsen, inden man tager afsted. Men hvorfor ikke prøve at arbejde i udlandet? På den måde får du oplevelser samtidig med du arbejder. Det er slet ikke så farligt og svært. Hvis du befinder dig i turistede områder, kan du med garanti få et job. Tag smilet på og vær åben, så kommer du langt. Måske kommer du aldrig hjem igen? Hvem ved.

3: Lagenpose

Når du overnatter på forskellige billige overnatningssteder, finder du hurtigt ud af, de fleste steder ikke har den vildeste hygiejne. Sådan er det desværre, men det er også en del af charmen. Men hvis du helst vil undgå de berømte bedbugs, så kan en lagenpose være en glimrende valg for dig. En lagenpose fylder heldigvis ikke så meget, så den kan snildt være i rygsækken. Find testede lagenposer her.

4: Undgå turistfælderne

I takt med flere og flere rejser til udlandet, er mange områder forvandlet til et stort turisthelvede. ATM’s, fastfood, billige souvenirs, tatto-shops og alt muligt andet bras, som ødelægger din oplevelse fuldstændigt. Ja, disse områder er utrolig lette at befinde sig i, fordi området er udformet 100% til turisme. MEN dette gør din rejse til en charterferie. Medmindre bliver disse områder også smadret af den overvældende turisme. Naturen og kulturen bliver ødelagt. Vil du være med til at støtte det?

5: Pak let

Førstegangs-backpackere pakker altid ALT for meget ned i deres rygsæk. Faktum er, du slet ikke behøver ret meget i din rygsæk. Du finder hurtigt ud af, hvor simpelt du egentligt kan rejse. Så behold krøllejernet derhjemme!

6: Tag ja-hatten på

Du er endeligt ude på den rejse, du altid har drømt om. Hvorfor ikke få det meste ud af den? Tag ja-hatten på og lev en smule. Prøv ting af, du normalt ikke ville have gjort derhjemme. Er det pinligt? Måske. Men du kan være sikker på, de aldrig ser dig igen.

7: Rejs med andre du møder

Hvis du ikke har en planlagt rejseprogram, så kan du med fordel prøve at rejse med andre. Det kan give rejsen en helt uventet drejning, som kan gøre rejsen helt unik. Ved at rejse med andre, vil du højst sandsynligt kommer til andre destinationer, du ikke havde drømt om. Ydermere vil du potentielt også få nye gode venner.