Halloween i LEGOLAND: Nyt monstertema

21. september 2022

LEGOLAND bliver som noget helt nyt invaderet af monstre til årets halloween fra den 1.-30. oktober, hvor det helt nye monstertema byder på nye, uhyggelige aktiviteter.

Fra den 1.-30. oktober er der halloween på programmet i LEGOLAND, og i år bliver parken invaderet af et helt nyt monstertema. Der kommer en ny monster 4D-film i LEGO Studios og monsterfede aktiviteter for hele familien, hvor man bl.a. kan lære monstertricks i Scary School. Det hele afsluttes med et brag søndag d. 30. oktober, hvor LEGOLAND byder på et imponerende fyrværkerishow og en (u)hyggelig monsterparade, hvor gæsterne opfordres til at trække i deres egen monsterudklædning for at deltage.

Monster Mansion – ny aktivitet med levende monstre

Allerede ved indgangen til den nye aktivitet – Monster Mansion – møder gæsterne den onde heks, som vogter ved sin boblende heksekedel og leder gæsterne ind i den nye monsteraktivitet i LEGOLAND, som er anbefalet til børn fra 7 år og op.

– Den helt store nyhed til halloween i år bliver Monster Mansion, hvor vi sammen med DYSTOPIA Entertainment, har udviklet en helt ny attraktion med levende monstre, så der er garanti for, at man bliver overrasket og udfordret undervejs. Vi glæder os til at se gæsternes reaktion på den nye aktivitet og det nye monstertema, som kommer til at være gennemgående for halloween i år, siger Stine Hegelund Ingemann Thomsen, som er senior brand manager og ansvarlig for events i LEGOLAND.

En monsterspækket gade: Monster Street

Igennem hele halloweenperioden kan man gå en tur ned ad Brick Street, der er blevet forvandlet til ’Monster Street’. Her kan gæsterne blandt andet opleve den nye 4D-film ”The Great Monster Chase”, bygge monstre af LEGO klodser og møde de mange monstre, der lurer om hjørnet.

– Monster Street kommer til at være fyldt med aktiviteter for hele familien. Her kan man lære at opføre sig som et monster i Scary School, spise et monstermåltid, bygge sit eget LEGO monster og gå på digital monsterjagt, fortæller Stine Hegelund Ingemann Thomsen.

Udover de nye aktiviteter byder halloween i LEGOLAND også på den klassiske Brick or Treat aktivitet, og hele parken bliver pyntet op med masser af græskar og flotte halloweendekorationer.

Monster Mansion, Scary School og Brick or Treat kan opleves alle lørdage i oktober samt alle dage i perioden den 15.-22. oktober, hvor der også vil være åbent helt til kl. 21.00 med mulighed for at prøve udvalgte forlystelser i mørket indtil kl. 20. Se hele programmet for halloween og læs mere om de forskellige aktiviteter på LEGOLAND.dk/monster