Undgå unødvendige pakkenelliker til din rejse

3. januar 2021

Når man skal på storbyferie, er det ofte forbundet med en begrænset mængde bagage. Forskellige flyselskaber opererer med forskellige krav og grænser for bagagemængden.

Ens for alle flyrejser til storbyer er en lille mængde bagage, medmindre man tilkøber mere. Her kommer derfor tre råd til at undgå unødvendige pakkenelliker til din rejse.

Tænk alsidigt

Det er vigtigt, at du ikke blot tænker ferien igennem, men at du også tænker alsidigt. Skal du for eksempel spise på michelinrestaurant hver aften, kræver det et par pæne sko. Måske du skal vælge de sorte, som går til alle dine skjorter og kjoler. På den måde behøver du ikke at tage unødvendigt mange sko med. Hvis din ferie kun er tre dage lang, kan du måske ligeledes nøjes med en tørshampoo og ikke pakke både shampoo, balsam og hårkur.

Tænk småt

Hvis du skal være væk i længere tid, kan du med fordel tage rejsestørrelser med i alverdens afskygninger. Produkter i rejsestørrelser er uundværlige, og ofte behøver man ikke en stor shampoo, balsam eller tørshampoo. I stedet for at smide halvtomme shampoo-flasker ud, får du brugt hele pakken og har mere plads til indkøb fra turen. Derudover kan du med fordel også tænke småt i forhold til påklædning.

Du behøver måske ikke at have den tykke sweater med, men i stedet bare en tynd uldtrøje, som holder dig lige så varm. På den måde kan du udnytte pladsen i din bagage, og du får endda mere plads til alt det vigtige. Souvenirs, indkøb, genbrugsfund og andre mindeværdige genstande fra din tur kan derfor komme med retur i bagagen. Rejsestørrelser kan ligeledes smides ud.

Tænk ferien igennem

Hvad skal du på din ferie? Tænk din ferie igennem. Hvad er dine planer? Hvad skal du om dagen? Skal du vandre rundt til byens seværdigheder eller blot nyde en cappuccino på den nærmeste kaffebar? I givet fald skal du også have et par gode sko med. Hvad er dine planer om aftenen? Hygge på hotelværelset eller danse hele natten på byens klubber? Og sidst men ikke mindst – hvad med vejret på din feriedestination? Får du brug for hue, handsker og vinterjakke eller nærmere en tynd vindjakke til formålet?

Følger du disse tre råd inden afrejse, kan du få plads i bagagen til alle minderne fra din rejse – de fysiske, men også de mentale. Tjek Luxplus for skarpe priser på skønhedsprodukterne.