Oplev Jürgen Klopps Liverpool på Anfield

28. december 2019

Ikke nok med at være en fantastisk by fyldt med kultur, kreative typer, poeter, musikelskere og underholdning i alle former, så er det svært at finde andre steder på jorden, hvor de er så passionerede omkring fodbold, som man er det i Liverpool. Derfor er et besøg på Anfield når hvor Liverpool FC spiller bestemt en uforglemmelig oplevelse.

Den nordengelske havneby er kendt for at være fødestedet for rockbandet The Beatles og fodboldklubben Liverpool FC, der traditionelt set er en af verdens største og mest succesfulde fodboldklubber med en global fanbase. De sidste mange år har scouserne dog kæmpet med resultaterne, og derfor var både fans og klubfolk begyndt at tørste efter trofæer.

Jürgen Klopp ved roret

Liverpool har været intet mindre end flyvende, siden den karismatiske tyske træner Jürgen Klopp overtog trænersædet i 2015. Efter en svær start har han nemlig formået at forvandle storklubben i sådan en grad, at de nu er tilbage på toppen af europæisk fodbold. Det hele kulminerede i juni 2019, hvor Liverpool endelig kunne ende trofætørken efter at have vundet Champions League-finalen over Tottenham. Selvtilliden har lige siden været skyhøj i det nordengelske, hvor flere eksperter allerede er begyndt at sammenligne Jürgen Klopps Liverpool med Sir Alex Fergusons Manchester United. Således har mange fodboldeksperter heriblandt den forhenværende Liverpool og Real Madrid-angriber Michael Owen været ude og rose Klopps Liverpool i store vendinger.

Det helt overskyggende mål for scouserne i denne sæson, er dog at vinde det eftertragtede Premier League-trofæ som de har længtes efter i mange år på Anfield. Den drøm er heller ikke helt umulig især ikke hvis man kigger på odds forslag hos bookmakerne. Liverpool er nemlig storfavorit til vinde turneringen med odds 1.20. Og det er også på høje tid for hele 30 år er det siden at de vandt det engelske mesterskab, og i Liverpool håber man derfor at i år endelig bliver året, hvor Merseyside-klubben igen skal tilbage på tronen i engelsk fodbold.

En oplevelse du aldrig glemmer

Der hersker en helt særlig eufori i og omkring klubben for tiden, og hvis du er rigtig fodboldfan, kan du roligt begyndte at planlægge din tur til det engelske for at se Liverpool spille. Liverpool spiller nemlig forrygende fodbold for tiden, og lige meget hvad de andre hold kommer med, ser det ikke ud til at kunne ryste Liverpool. Selv ikke mægtige FC Barcelona og Lionel Messi havde hvad der skulle til i sidste sæson, da de to klubber mødtes i semifinalen i Champions League.

Det er specielt på Anfield at Klopps drenge formår at folde sig ud, hvor den spektakulære fodbold på banen kombineret med de medlevende fans på tribunerne gør Anfield til et must-see for enhver fodboldfan. Liverpool scorer generelt mange mål på Anfield, og specielt klubbens stjerne Mohammed Salah har det med at gøre livet svært for modstanderen.
Om ikke andet er Liverpool en utrolig spændende by, som alle bør besøge minimum en enkelt gang i deres levetid men er det muligt så sørg for at se en kamp på Anfield.