Ønsker du at have råd til både ny bolig og spændende rejser?

28. marts 2019

Hvis du bor på Amager, vil det ikke være fjernt for dig, at se eller høre flyvemaskiner, der enten skal lande eller lette fra Københavns Lufthavn. Det vil uden tvivl give de fleste mennesker lyst til at pakke tasken og rejse ud i den store verden og ikke mindst væk fra den, til tider kedelige, hverdag.

Sol, sommer, lækker mad, godt selskab og en uge væk fra de faste rutiner, aflevering af børn og arbejde – what’s not to like? Der skal ikke meget overtalelse til, og så er i på vej ud i lufthavnen med jeres fyldte kufferter.

Men stop lige op engang og tænk alle tingene igennem først. For det kan godt være, at du vil ud og rejse med familien, men I har også talt om, at I gerne købe en ny bolig på Amager, da den du har nu er ved at blive for lille til dig og din familie. Og hvad er så vigtigt, når du skal ud og investere i en ny bolig?

Spar penge ved boligsalget

Først og fremmest anbefales det, at du skal have kontaktet mindst tre forskellige ejendomsmæglere. Ved at vælge tre forskellige ejendomsmæglere får du som sælger den bedst mulige pris på din bolig, da du har mulighed for at vælge den helt rigtige ejendomsmægler hvis kvalifikationer matcher dine behov og ønsker. Når du har fundet en ejendomsmægler på Amager, der matcher dine behov, når du skal sælge din bolig, så skal du også have kontakt med en ejendomsmægler fra lokalområdet, når du skal købe din nye bolig.

Ved at finde den rigtige ejendomsmægler på Amager, kan det sikre mange ekstra penge på lommen, hvilket i sidste ende kan være penge til din kommende sommerferie. Du kan spare rigtig mange penge på blandt andet forskellen på udbetaling af salærer og gebyrer til ejendomsmæglerne, og derfor er det vigtigt at du opsøger og forhører dig hos forskellige ejendomsmæglere på Amager, så du finder det der matcher.

Når du har valgt den rigtige ejendomsmægler, er det næste skridt at få lavet en prisvurdering af din bolig og dernæst går salgsprocessen i gang startende med boligvurdering. Når først din bolig er solgt, kan du se frem til at kigge på en ny og større bolig til dig selv og familien. Og hvis du har gjort dit forarbejde godt, er der helt sikkert nogle penge der er blevet sparet, og så kan det være at du kan få råd til at rejse ud i verdenen og give skønne og vilde oplevelser videre til dine børn, samtidig med at I får jer et nyt sted at bo.

Det er muligt for dig, at få en lille guide til hvad du skal gøre, hvis du skal sælge din bolig på Amager. Der er mulighed for nemt og hurtigt, at få tre uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere på Amager, få tips til at få den rigtige boligvurdering og guide til hvordan du kan sælge din bolig selv.